Rob Slootbeek aan kop in de TipCompetitie

De TipCompetitie is dit jaar begin mei van start gegaan in Assendelft. In de TipCompetitie wordt er gestreden om de juiste prognose. Liefhebbers kunnen vooraf één winnaar uitkiezen en aanvullen met drie andere paarden waarvan de positie niet van belang is. Een paard verdient punten door het winnen van een rit. Wanneer je de winnaar goed heb voorspeld, scoor je bonuspunten
Tijdens de meest recente kortebaan in Zwanenburg haalde Rob Slootbeek de hoogste score van de dag, waardoor hij nog steeds bovenaan in het klassement staat. Inmiddels zijn er zes kortebanen gereden en zullen er nog twintig gereden moeten worden tot Lisse aan de beurt is. De strijd is dus nog niet gestreden.
De Lissenaar en het bestuurslid van de Harddraverijvereniging Lisse is actief in de organisatie van de kortebaan van Lisse. Draverij Rob.pngTijdens verschillende gelegenheidskoersen en kortebaanwedstrijden kruipt hij ook zelf, vaak met succes, op de sulky. In 2016 maakt hij zijn debuut met zijn eigen Dumarion Metjo tijdens de kortebaan van Purmerend.
Wil je ook meedoen aan de TipCompetitie? Neem dan een kijkje op Kortebaandraverijen.nl! Let op: je kunt alleen meedoen als Vriend van de Kortebaandraverijen.nl.