Het HDV voorstelrondje

Het HDV voorstelrondje: Marjolein van de Velde

Een Feestweek zonder vrijwilligers is geen Feestweek, maar écht! Zonder hen zouden we NOOIT zo’n prachtige gezellige week kunnen organiseren. We stellen ze graag aan je voor. Deze week: Marjolein van de Velde.

Hallo! Ik ben…
Marjolein, 28 jaar en op een paar uitstapjes naar Nieuw-Vennep en Haarlem na, een echte Lissese.
Woonachtig rondom het Vierkant tussen alle drukte, terrassen en gezelligheid. Daar ben ik op m’n plek.

Het HDV voorstelrondje: Dick Walraven

Waar zouden we zijn zonder enthousiaste medewerkers? Maar deze week in ’t voorstelrondje misschien wel één van de onzichtbare maar misschien één van de belangrijkste medewerkers: Dick Walraven.

Al een aantal jaren is hij verantwoordelijk voor de ledenadministratie, een ontzettende verantwoordelijkheid! Want het is natuurlijk wél zo fijn dat bij de juiste personen 10euro wordt afgeschreven én uiteraard dat de ledenkaarten op het goede adres worden afgeleverd!

Het HDV voorstelrondje: Mirjam de Kuyper

Hallo!
Ik ben Mirjam de Kuyper, 49 jaar. Vanaf mijn 7de jaar woon ik in Lisse.
Ik ben opgegroeid in de Fazantstraat, mijn pleegouders waren onderwijzers. Sinds 14 jaar woon ik op de Hyacinthenstraat in een heerlijk huis, met een grote tuin en garage.
Dat is fijn, met onze 3 kinderen en hond. Samen met mijn man Robert, hebben we ons eigen bedrijf in Traprenovatie; Stairz.
Tot een jaar geleden zat dat ook nog op de Hyacinthenstraat, maar daar waren we aardig uitgegroeid en inmiddels zijn we dan ook verhuisd naar een mooi pand op Meer en Duin.